Tehokas ja nopea kuljetuspalvelu Nurmijärveltä

Kuljetus Kalervo Blom Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja luotettavat kuljetuspalvelut. Kauttamme onnistuvat niin kappaletavarakuljetukset, sopimuskuljetukset kuin tilauskuljetuksetkin. Olemme paikallinen ja kotimainen kuljetuspalvelu. Nurmijärvi, pääkaupunkiseutu sekä koko Uusimaa kuuluvat palvelualueeseemme. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Kappaletavarakuljetukset Nurmijärveltä käsin

Kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset ja muut kuljetuspalvelut, kuten sopimus- ja tilauskuljetukset, onnistuvat meidän toimestamme varmasti ja luotettavasti. Viemme perille niin pienet kuin isotkin tavarat rahdin koosta riippumatta, sovittuja aikatauluja noudattaen. Lastauksia ja purkupisteitä voi matkan varrella olla useampia, jolloin myös logistiikan tulee olla kunnossa – ja meillähän se on.

Laadukas kalusto takaa laadukkaat kuljetuspalvelut

Osaavan henkilöstömme ohella hyvä ja huollettu kalusto on kuljetusliikkeemme toiminnan perusta. Automme ovat 12–26 tonnin painoisia jakeluautoja, jotka soveltuvat monien erilaisten tuotteiden ja tavaroiden kuljetukseen. Asiakkaisiimme lukeutuu esimerkiksi suuri panimoyritys, joiden tuotteiden jakeluun kalustomme sopii erinomaisesti. Toki kaikenlaiset muutkin kuljetukset onnistuvat, sillä meillä 5 kpl kylkiaukeavaa autoa, jotka mahdollistavat pitkien tavaroiden kuljettamisen. Näihin autoihin tavarat saa helposti nostettua sivusta auton kyytiin. Automme eivät ole lämpösäädeltyjä, mutta osassa autoista on myös kuormatilan lämmitin; voimme kuljettaa kaikki tuotteet, jotka eivät kaipaa tarkkaa lämpösäätelyä, mutta eivät saa jäätyä.

Ammattitaitoinen henkilöstö kaikkiin kuljetuksiin

Onnistuneisiin kuljetuspalveluihin ei riitä pelkkä laadukas kuljetuskalusto, vaan kalustoa ohjaamaan tarvitaan tietysti ammattitaitoiset kuljettajat. Henkilökuntamme on kokenutta ja koulutettua, ja kaikki kuljetuspalvelut toteutetaan nopeasti mutta turvallisesti. Kuljettajamme ymmärtävät aikataulujen tärkeyden ja siksi palvelumme onkin luotettavaa ja ammattimaista. Olemme aina tavoitettavissa puhelimitse, mikäli tiedusteltavaa kuljetuksista on.

Ota yhteyttä – meiltä laadukasta kuljetuspalvelua

Olipa mielessäsi sitten kappaletavarakuljetukset tai jokin muu kuljetuspalvelu Nurmijärven, pääkaupunkiseudun tai muun Uudenmaan alueella, Kuljetus Kalervo Blom Oy tarjoaa osaavaa alan palvelua yli vuosikymmenen tuomalla kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja kattava kalustomme mahdollistavat kaikenlaisten kuljetusten sujuvuuden. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää!

Kappaletavarakuljetukset

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista tai kalustosta, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse