Tehokas ja nopea kuljetuspalvelu Nurmijärveltä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kuljetus Kalervo Blom Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja luotettavat kuljetuspalvelut. Kauttamme onnistuvat niin kappaletavarakuljetukset, sopimuskuljetukset kuin tilauskuljetuksetkin. Olemme paikallinen ja kotimainen kuljetuspalvelu. Nurmijärvi, pääkaupunkiseutu sekä koko Uusimaa kuuluvat palvelualueeseemme.

Kappaletavarakuljetukset Nurmijärveltä käsin

Kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset ja muut kuljetuspalvelut, kuten sopimus- ja tilauskuljetukset, onnistuvat meidän toimestamme varmasti ja luotettavasti. Viemme perille niin pienet kuin isotkin tavarat rahdin koosta riippumatta, sovittuja aikatauluja noudattaen. Lastauksia ja purkupisteitä voi matkan varrella olla useampia, jolloin myös logistiikan tulee olla kunnossa – ja meillähän se on.

Laadukas kalusto takaa laadukkaat kuljetuspalvelut

Osaavan henkilöstömme ohella hyvä ja huollettu kalusto on kuljetusliikkeemme toiminnan perusta. Meillä on kalustona yksi pakettiauto, yksi 18 tonnin kokonaispainoinen jakeluauto sekä kaksi 28 tonnin kokonaispainoista avolavakuorma-autoa, joissa on 19 tnm ja 24 tnm kappaletavaranosturit. Lisäksi meiltä löytyy perävaunu, joka tuo yhdeksän metriä lisää tavaratilaa.

 

Kalustomme soveltuu monien erilaisten tuotteiden ja tavaroiden kuljetukseen. Jakeluautomme kylkiaukeava kuormatila mahdollistaa pitkien tavaroiden kuljettamisen. Tähän autoon tavarat saa helposti nostettua sivusta auton kyytiin. Automme ei ole lämpösäädelty, mutta siinä on kuormatilan lämmitin. Voimme kuljettaa kaikki tuotteet, jotka eivät kaipaa tarkkaa lämpösäätelyä, mutta eivät saa jäätyä. Lisäksi automme on luokiteltu elintarvikehuoneistoksi.

Ammattitaitoinen henkilöstö kaikkiin kuljetuksiin

Onnistuneisiin kuljetuspalveluihin ei riitä pelkkä laadukas kuljetuskalusto, vaan kalustoa ohjaamaan tarvitaan tietysti ammattitaitoiset kuljettajat. Henkilökuntamme on kokenutta ja koulutettua, ja kaikki kuljetuspalvelut toteutetaan nopeasti mutta turvallisesti. Kuljettajamme ymmärtävät aikataulujen tärkeyden, ja siksi palvelumme onkin luotettavaa ja ammattitaitoista. Olemme aina tavoitettavissa puhelimitse, mikäli kuljetuksista on tiedusteltavaa.

Katso yhteystietomme

Ota yhteyttä – meiltä laadukasta kuljetuspalvelua

Olipa mielessäsi sitten kappaletavarakuljetukset tai jokin muu kuljetuspalvelu Nurmijärven, pääkaupunkiseudun tai muun Uudenmaan alueella, Kuljetus Kalervo Blom tarjoaa osaavaa alan palvelua yli vuosikymmenen tuomalla kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja kattava kalustomme mahdollistavat kaikenlaisten kuljetusten sujuvuuden. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää!